Ga naar de inhoud

Stoer beton

Betaalbare tegels die jarenlang meegaan

Stoer beton

Het gemak van betontegels

De voordelen van bestrating van beton
Beton is een veelgebruikt materiaal in de tuin. Er zijn betonklinkers, betontegels en verschillende elementen zoals bankjes, opsluitbanden en trappen van het materiaal te maken. Beton gaat lang mee en heeft daarnaast nog meer voordelen.

Beton geeft allereerst een bijzonder stoere uitstraling aan je tuin. Kijk maar eens naar de prachtige Oud Hollandse tegels van Schellevis ® . De neutrale grijze kleuren combineren bovendien prachtig met andere materialen in de tuin, zoals hout, gebakken klinkers of beplanting. Daarnaast is beton vorstbestendig, waardoor tegels nooit zullen kapotvriezen in strenge winters. Daarnaast zijn betontegels ook nog eens makkelijk te leggen en heel betaalbaar, waardoor we voor iedere portemonnee een prachtige bestrating kunnen uitzoeken.

Voor iedere portemonnee

Hoe groot of klein je budget ook is: wij vinden de oplossing

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je met kiezen uit ons ruime assortiment

Snel geleverd

Onze eigen chauffeurs bezorgen in heel Nederland

Vraag meer informatie aan over beton

Alle informatie over onze beton producten in een handige brochure.

"*" geeft vereiste velden aan

Bij ons familiebedrijf werkt alleen gespecialiseerd personeel met een hart voor stenen. Onze adviseurs denken graag met u mee.

Martin

Adviseur Henken sierbestrating

Ontdek de mogelijkheden

Bekijk ons gehele assortiment

Je wilt het beste voor jouw tuin: de mooiste tegels, verlichting en levensecht kunstgras. Wij helpen je om jouw perfecte plaatje te vinden. 

Bezoek onze showroom

Bekijk de opties van betontegels in onze showroom

Betontegels zijn er in vele maten en vele uitvoeringen. In onze showroom helpen we je graag om de juiste tegel voor jouw tuin te kiezen. We staan voor je klaar om je te helpen. Kom gewoon vrijblijvend langs, of maak vooraf een afspraak.

Voor particulier

Voor particulier

Voor professionals

Voor professionals