Ga naar de inhoud

Sfeervolle verlichting

Geef jouw tuin het hele jaar door de sfeer die het verdient. Ook in de avond.

Verlichting

Ervaar de beleving van het mooie buitenleven

De voordelen van tuinverlichting
Een prachtig uitgelichte boom, praktische spots langs het pad, of een sfeervolle prikkabel langs jouw terras. Verlichting voegt iets toe aan jouw tuin. Het benadrukt de mooie elementen en zorgt dat je ook in de avond van je tuin kan genieten.

Henken brengt sfeer in jouw tuin door niet alleen de sierbestrating, maar ook jouw verlichting te verzorgen. Een goed uitgelicht pad is immers nóg mooier. En wie wil nou niet in de late zomeravond nog op zijn sfeervol verlichte terras kunnen genieten. Verlichting zorgt dat jouw tuinbeleving wordt verlengd tot in de late uurtjes. We gebruiken hiervoor het systeem van in-lite ® waarop je eenvoudig lampen kunt toevoegen of verwijderen. In onze speciale demo-ruimte in de showroom laten we je alle opties werkend zien.

Voor iedere portemonnee

Hoe groot of klein je budget ook is: wij vinden de oplossing

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je kiezen uit ons ruime assortiment

Snel geleverd

Onze eigen chauffeurs bezorgen in heel Nederland

Vraag meer informatie aan over verlichting

Alle informatie over onze buitenverlichting in een handige brochure.

"*" geeft vereiste velden aan

Bij ons familiebedrijf werkt alleen gespecialiseerd personeel met een hart voor stenen. Onze adviseurs denken graag met u mee.

Martin

Adviseur Henken sierbestrating

Ontdek de mogelijkheden

Bekijk ons gehele assortiment

Je wilt het beste voor jouw tuin: de mooiste tegels, verlichting en levensecht kunstgras. Wij helpen je om jouw perfecte plaatje te vinden. 

Bezoek onze showroom

Bekijk alle soorten verlichting in onze showroom

Een spot, een wandlamp of een sfeervolle sierlamp? In onze showroom vind je in onze speciale demo-ruimte alle opties van tuinverlichting van in-lite ® . We helpen je graag om de juiste tuinverlichting te kiezen. Kom vrijblijvend langs, of maak vooraf een afspraak.

Voor particulier

Voor particulier

Voor professionals

Voor professionals