Ga naar de inhoud

Een team enthousiaste specialisten met steengoede adviezen

Henken Buitengewoon

Wij bieden jou de ultieme beleving voor buiten. Wat je ook bedenkt, we leveren resultaat waar je jarenlang van kan genieten. Tijdens die zomerse barbecue op je terras, of op het picknickkleed op โ€™t gras. Welkom bij Henken Buitengewoon.

Ons verhaal

Altijd het beste voor de tuin

Henken is al sinds 1932 een betrouwbare naam in de wereld van sierbestrating, infra en transport. Inmiddels staat de derde generatie Henken aan het roer van ons mooie familiebedrijf. Zoals je dat van een familiebedrijf mag verwachten, wordt er bij ons vol passie hard gewerkt in een gemoedelijke sfeer. Als team doen we er alles aan om onze klanten het beste voor hun tuin te bieden. Van advies in de showroom, tot levering aan huis.

Werkwijze

Maak een afspraak voor advies of kom langs in onze winkel

Wandel zelf langs onze honderden soorten bestrating, of krijg uitgebreid advies. Kom langs en ervaar de mogelijkheden zelf.

Wij worden er blij van als onze klanten uiteindelijk met een lach op hun terras zitten. We verkopen dus niet zomaar stenen, maar een fijn buitengevoel

Martin

Adviseur Henken sierbestrating

Onze historie

1932

Opa Henken start zijn transportonderneming

1942

Henken krijgt vergunning voor paardentractie

1966

De tweede generatie komt in dienst

1988

De derde generatie start in het bedrijf

1991

Henken Transport BV wordt opgericht

2018

De vierde generatie start in het bedrijf

2022

Henken bestaat 90 jaar

2023

Henken Sierbestrating wordt Henken Buitengewoon

Onze specialisten

Dit is ons enthousiaste team

In ons familiebedrijf werken allemaal specialisten met hart voor de zaak. Als team doen we er alles aan om onze klanten de optimale oplossing voor de tuin te bieden. Kom langs in de showroom en we helpen je graag!