Ga naar de inhoud

Henken viert het 25 jarig jubileum van zes collega’s!

Henken Veenendaal viert het 25 jarig jubileum van maar liefst zes bijzondere collega’s!

Het is tijd om de slingers op te hangen en de champagne te laten knallen! Bij Henken vieren we het 25-jarig jubileum van zes bijzondere collega’s. Deze collega’s hebben gedurende een kwart eeuw met toewijding en inzet bijgedragen aan het succes van ons bedrijf. Laten we nader kennismaken met deze jubilarissen en hun inspirerende verhalen delen!

 

Hennie – De teamspeler:

Al 25 jaar is Hennie een onmisbare schakel binnen ons team als vrachtwagenchauffeur. Met zijn onvermoeibare inzet heeft hij ontelbare kilometers afgelegd en zendingen veilig en op tijd afgeleverd. Hennie is een voorbeeld van toewijding en betrouwbaarheid en zijn vakkundigheid verdient onze waardering.

 

Appie – De koning van de snelweg:

Appie, ook wel bekend als de “koning van de snelweg”, heeft 25 jaar lang zijn chauffeursvaardigheden bij Henken Veenendaal ingezet. Met zijn uitstekende rijvaardigheid en kennis van de wegen heeft hij altijd de juiste route gekozen en leveringen op tijd voltooid. Appie is een ware professional op de weg en we zijn trots op zijn prestaties.

 

Rene – De troubleshooter:

Als vrachtwagenchauffeur en troubleshooter heeft Rene al 25 jaar lang zijn expertise ingezet bij Henken Veenendaal. Of het nu gaat om mechanische problemen of onverwachte uitdagingen onderweg, Rene weet altijd een oplossing te vinden en het hoofd koel te houden. Zijn vastberadenheid en probleemoplossend vermogen zijn bewonderenswaardig.

 

Kees – De kilometervreter:

Kees, onze teamspeler, heeft 25 jaar lang zijn waardevolle bijdrage geleverd als vrachtwagenchauffeur. Altijd bereid om anderen te helpen en een positieve sfeer te creรซren, is Kees een gewaardeerd lid van ons team. Zijn collegialiteit en behulpzaamheid hebben een blijvende indruk gemaakt op zijn collega’s.

 

Willy – De onzichtbare heldin:

Willy, onze geweldige schoonmaakster, verdient een speciale vermelding. Gedurende 25 jaar heeft zij ervoor gezorgd dat de showroom en onze werkplekken netjes en schoon zijn. Haar inzet en toewijding om elke dag een glimlach op onze gezichten te toveren, zijn bewonderenswaardig. Willy is de stille kracht achter ons bedrijf.

 

Gerda – De perfectionist:

Gerda, onze perfectionistische schoonmaakster, heeft 25 jaar lang gestreefd naar uitmuntendheid in haar werk bij ons bedirjf. Haar oog voor detail en streven naar perfectie hebben ervoor gezorgd dat elke ruimte er vlekkeloos uitziet. Gerda’s inzet en toewijding zijn voorbeeldig en hebben een positieve invloed op ons allemaal.

 

Bij Henken Veenendaal vieren we het 25-jarig jubileum van deze zes gewaardeerde collega’s. Hennie, Appie, Rene, Kees, Willy en Gerda hebben met hun toewijding, inzet en expertise een onschatbare waarde toegevoegd aan ons bedrijf. Ze zijn een voorbeeld voor ons allemaal en verdienen onze felicitaties en erkenning. We kijken uit naar de volgende 25 jaar met deze fantastische professionals in ons team!