Ga naar de inhoud

Fietsen in Italië met het Henken fietsteam

Een avontuurlijke fietsreis door Italië: 250 KM plezier met het Henken fietsteam!

Ons enthousiaste fietsteam heeft onlangs een onvergetelijke ervaring gehad tijdens onze fietsreis in het betoverende Puglia in Italië. We hebben circa 250 kilometer aan fietsroutes bergop- en bergafwaarts getrotseerd. De hoogteverschillen zorgden voor de nodige uitdaging maar bovenal veel avontuur.

 

Puglia

Tijdens de route door het prachtige Puglia genoten we van adembenemende uitzichten, met schilderachtige landschappen en charmante dorpjes. Het stralende Italiaanse zonnetje vergezelde ons gedurende de hele tocht. 

Heerlijk culinair genieten

Onze reis ging echter niet alleen om het fietsen. We hebben ook intens genoten van de lokale keuken. Puglia staat bekend om zijn heerlijke eten, met verse pasta, olijfolie en lokale wijnen. Heerlijk eten op een prachtige locatie aan een lange tafel, met goed gezelschap en ook nog eens leuke bediening. De culinaire ervaring was bijna net zo leuk als het fietsen zelf. Wat wil je nog meer?

Volgend jaar fietsen we de Mont Ventoux

Het hoogtepunt van onze reis? Onze toekomstige uitdaging. Volgend jaar zal ons team de Mont Ventoux in Frankrijk trotseren. Samen zetten we ons in voor het goede doel! We kijken ernaar uit om ons enthousiasme en vastberadenheid te bundelen om samen geld in te zamelen.

 

Op naar meer avontuur!

Onze fietsreis door Puglia was een mix van avontuur, schoonheid, lekker eten en vooruitkijken naar nieuwe doelen. We zijn vastbesloten om onze liefde voor fietsen en ons streven naar het goede doel voort te zetten en we kijken uit naar de uitdagingen die voor ons liggen. Op naar nieuwe avonturen en nog meer kilometers op de teller!