Ga naar de inhoud

Een dag vol groene inspiratie: De Hoveniersdag bij Henken

De Hoveniersdag bij Henken

In februari van dit jaar kwamen we samen met de hoveniers voor een dag vol inspiratie en kennisdeling tijdens de jaarlijkse Hoveniersdag bij Henken. Zoals verwacht was het evenement een groot succes, waarbij passie voor groen en vakmanschap centraal stonden.


Bezoek aan Schellevis
Een hoogtepunt van de dag was het bedrijfsbezoek aan Schellevis in Dussen. Hier kregen de hoveniers een exclusief kijkje achter de schermen van een van de toonaangevende bedrijven in de productie van bestrating. Van het begin tot het eind van het productieproces konden ze zien hoe de hoogwaardige tegels werden vervaardigd, wat een dieper inzicht gaf in de materialen waar ze dagelijks mee werken.


Kennis delen
Na het bedrijfsbezoek was het tijd voor een reeks boeiende presentaties van vooraanstaande bedrijven uit de sector. Varistone, In-lite, Van Voorden en Ecolan deelden hun kennis en innovaties op het gebied van tuinarchitectuur en -technologie. Van duurzame materialen tot geavanceerde verlichtingssystemen. De hoveniers kregen een overvloed aan ideeรซn om hun projecten naar een hoger niveau te tillen.

Netwerken onder het genot van een hapje en drankje
De dag werd afgesloten met een informele bijeenkomst, waar de deelnemers de kans kregen om te netwerken en ervaringen uit te wisselen onder het genot van een lekker hapje en drankje. Het was een moment van ontspanning en gezelligheid na een dag vol nieuwe indrukken en inzichten.

Bedankt!
Namens het team van Henken willen we alle aanwezigen hartelijk bedanken voor hun enthousiaste deelname en bijdrage aan het succes van deze dag. We kijken nu al uit naar de volgende editie van de Hoveniersdag!