Infra
Transport
Sierbestrating

Snel en efficiënt

Gebr. Henken biedt een uniek totaalconcept, waarbij wij snel kunnen schakelen tussen opdrachtgever, leverancier en verwerker. Dagelijks rijden wij door het hele land, naar vrijwel alle leveranciers. Dit maakt ons wendbaar een efficiënt. Niet alleen qua prijs, maar zeker ook op gebied van snelheid en duurzaamheid.

Henken werkt met vaste chauffeurs die al jaren voor ons rijden. Ze vormen de vaste gezichten van ons transportbedrijf, zijn flexibel, leveren kwaliteit en kunnen snel schakelen. Daar profiteren onze klanten van. U kunt altijd rekenen op onze betrouwbare chauffeurs. Omdat wij adressen bezoeken bij verschillende fabrikanten en eindverbruikers, kunnen wij rekening houden met tijd, geld en milieu.

Bent u op zoek naar snel en efficiënt transport? Dan bent u bij Henken aan het juiste adres. Onze chauffeurs gaan altijd snel op weg en rijden op tijd. Dagelijks zijn onze dertien vrachtwagens onderweg naar tevreden klanten.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Levering in binnen- en buitenland

Levering én eigen transport van al uw elementenverhardingen. Eén adres, één aanspreekpunt. Henken Transport biedt u de flexibiliteit van een transporteur, in combinatie met het grootste netwerk in de grond-, weg- en waterbouw.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

footer-transport

Henken

Over ons

Nieuws

Henken Infra

Henken Sierbestrating

 

Henken portal

Product

Snel en efficiënt

Referenties

Onze klanten

Contact

Contact

Offerte

Route

Leveringsvoorwaarden

 

Kernreactorstraat 26
3903 LG Veenendaal

tel. (0318) 51 21 76
fax (0318) 54 15 20

[sluiten]
Inspiratie of productinformatie nodig?

Maak een afspraak en één van onze medewerkers neemt de tijd om u alle mogelijkheden te laten zien in onze showroom en -tuin.