Infra
Transport
Sierbestrating

Noviteitendag 2019 was een groot succes!

Op donderdag 24 januari jl. was de Henken noviteitendag. Samen met diverse hoveniers, zeergewaardeerde klanten, gingen we op bezoek bij stenenfabriek De Bylandt in Tolkamer.

Voordat we naar de stenenfabriek reden kregen de aanwezige hoveniers een korte informatiesessie van In-Lite, Royalgrass en Varistone. Na een goede lunch gingen we met z'n allen de bus in om een uurtje later te arriveren in Tolkamer. De grote groep van circa 40 man werd in 3en gedeeld en in groepjes liepen we de fabriek door. Het was een zeer interessante middag, waar ook een mooie video van is gemaakt (zie hieronder).

Na de rondleiding reden we naar het plaatselijke cafe waar een heerlijk stamppottenbuffet voor ons klaar stond. Wij van Henken hebben zeer genoten van de dag en gezien de reacties van onze deelnemers was dit wederzijds. Hopelijk tot volgend jaar maar weer! 

Klik hier om de video van de Henken noviteitendag 2019 te bekijken. 

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Totaalconcept voor de infra

Henken Infra biedt een uniek totaalconcept voor de grond-, weg- en waterbouw. De combinatie van een groot assortiment en netwerk, ervaren adviseurs en eigen transport maakt ons flexibel en bewust van kwaliteit, prijs en milieu.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op!

footer-infra

Henken

Over ons

Nieuws

Henken Sierbestrating

Henken Transport

Producten

Betonstraatstenen

Tegels

Betonbanden

Gebakken bestrating

Agro en industrie

Landscaping en design

Straatmeubilair

Verkeersveiligheid

Referenties

Referenties

Contact

Contact

Offerte

Route

Leveringsvoorwaarden

 

Kernreactorstraat 26
3903 LG Veenendaal

tel. (0318) 51 21 76
fax (0318) 54 15 20