Infra
Transport
Sierbestrating

EVO, de nieuwe lampenlijn van in-Lite

Een nieuw productlijn van in-Lite verlichting: EVO. Een premium quality productlijn met de beste LED's. EVO staat symbool voor de (licht)evolutie die ons bedrijf heeft doorgemaakt en is een premium quality productlijn met de beste LED's.

EVO, a new in-lite evolution begins Alle producten uit de EVO lijn hebben een strakke, architectonische vormgeving en zijn voorzien van de nieuwste LED's met de mooiste kleurbeleving. Daarnaast zijn de armaturen uitgerust met een ‘diamond cut’ lens welke voor een mooie egale spreiding van het licht zorgt. De lijnverlichting van EVO is verkrijgbaar in geïntegreerde-, staande-, wand- en opbouwarmaturen. Met deze laatste kun je eenvoudig spectaculaire lichteffecten creëren onder traptredes, vlonders, balustrades, zitmuurtjes en vijverelementen. Hiermee openen we de weg naar allerlei nieuwe in-lite toepassingen.

EVO is verkrijgbaar vanaf eind februari 2018.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Totaalconcept voor de infra

Henken Infra biedt een uniek totaalconcept voor de grond-, weg- en waterbouw. De combinatie van een groot assortiment en netwerk, ervaren adviseurs en eigen transport maakt ons flexibel en bewust van kwaliteit, prijs en milieu.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op!

footer-infra

Henken

Over ons

Nieuws

Henken Sierbestrating

Henken Transport

Producten

Betonstraatstenen

Tegels

Betonbanden

Gebakken bestrating

Agro en industrie

Landscaping en design

Straatmeubilair

Verkeersveiligheid

Referenties

Referenties

Contact

Contact

Offerte

Route

Leveringsvoorwaarden

 

Kernreactorstraat 26
3903 LG Veenendaal

tel. (0318) 51 21 76
fax (0318) 54 15 20