Infra
Transport
Sierbestrating

Vakantieperiode

Uiteraard kunt u ons de hele zomer bereiken. Tijdens de vakantieperiode, van zaterdag 28 juli t/m zaterdag 25 augustus gelden echter onderstaande openingstijden. Voor wie er aan toe is: goede vakantie gewenst namens Henken!

Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur

Grondstofbunkers Tata Steel

Henken Infra mocht voor aannemer Kreeft stapelblokken leveren bij Tata Steel. Met de stapelblokken of megablokken werden, op basis van de bekende bouwsteentje voor kinderen, grondstofbunkers gebouwd. Stapelblokken hebben zijn zwaar, maar eenvoudig te hergebruiken mocht dit nodig zijn. Hierdoor hebben ze een hoge restwaarde. Henken Transport verstaat de kunst van het vervoeren én plaatsen van de elementen! Bedankt Dennis Kreeft voor de foto.

Onze showtuin is er klaar voor

Met het mooie weer van de laatste weken is het goed dat Henken qua showtuin klaar is voor het seizoen! Niet alleen voor de particulier. Ook de professionele verwerker doet inspiratie op in onze showtuin.

Lees verder...

Ererondje van de zaak

Een kampioenschap moet gevierd! DOVO O17-1 is kampioen geworden en Henken Transport draagt hieraan graag haar steentje bij.

Nieuwe bedrijfsauto

We zijn graag en vaak onderweg met ons grote materieel, maar soms is kleiner transport handig. Voor de snelle klussen en service gebruiken we nu onze nieuwe bedrijfsauto. Om dit ook te laten zien hebben we ons logo er op gezet.

Nieuwe uitstraling wagenpark

Trots zijn we op de nieuwe uitstraling van ons wagenpark. De eerste Volvo met trailer is inmiddels afgeleverd.

Lees verder...

Liefhebbers: nog even geduld...

Liefhebbers van ons wagenpark moeten nog even geduld hebben om onze nieuwste aanwinst te kunnen bewonderen...

Lees verder...

Nieuwe parkeerplaatsen voor The Maxx

Henken Infra levert bestrating voor de nieuwe avontuurboulevard The Maxx in Veenendaal. Vanaf december beschikken zij over 140 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Volle bak bij HUWA Vandersanden

Chauffeur Tonnie met een volle auto op het tasbeld van HUWA Vandersanden.

Stapelblokken als afvalopslag

In opdracht van Hendrikse Wegenbouw uit Soest mochten wij vele vrachten stapelblokken leveren en plaatsen.

Lees verder...

Nieuwe website

Gebr. Henken presenteert een nieuwe website. Vanuit Veenendaal bedienen wij heel Nederland in de professionele en particuliere markt. Hierbij speelt ons transport een grote rol. De website voor Henken Transport concentreert zich op onze flexibele planning, ons moderne wagenpark en onze tevreden klanten. De websites voor infra en sierbestrating bieden een productdatabase waarin gezocht kan worden voor inspiratie, kwaliteit, techniek en verwerking.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Levering in binnen- en buitenland

Levering én eigen transport van al uw elementenverhardingen. Eén adres, één aanspreekpunt. Dat is zorgeloos gemak. Henken Transport biedt u de flexibiliteit van een transporteur, in combinatie met het grootste netwerk in de grond-, weg- en waterbouw.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op!

footer-transport

Henken

Over ons

Nieuws

Henken Infra

Henken Sierbestrating

Product

Snel en efficiënt

Referenties

Onze klanten

Contact

Contact

Offerte

Route

Leveringsvoorwaarden

 

Kernreactorstraat 26
3903 LG Veenendaal

tel. (0318) 51 21 76
fax (0318) 54 15 20