Infra
Transport
Sierbestrating

Henken is Topdealer van MBI

Henken Sierbestrating kreeg van MBI een Topdealer Award. We zijn namelijk de grootste dealer van MBI in midden Nederland.

Lees verder...

Voegmiddel van Varistone: Henken geeft advies

In de showroom van Henken Sierbestrating zijn de voegmiddelen van Varistone te vinden. De bestrating in uw tuin of op uw terras krijgt een onderhoudsvriendelijk tintje met Varistone. Geen onkruid, minder onderhoud en vuil.

Varistone producten

Collectie vtwonen bij Henken

Duostone uit de collectie van vtwonen zijn vloertegels supersterk verlijmd op een speciale onderlaag van SERAFOAM®, een volledig gerecycled gaskeramiek. Ultralicht maar zo sterk als steen.

Henken Sierbestrating is dealer van de vtwonen buitencollectie. De tegels van vtwonen misstaan niet in uw tuin, maar ook voor de wat grotere landscaping projecten interessant zijn.

Meer productinformatie

In-Lite product advisor

Met de nieuwe product advisor van in-Lite® kunt u vrij eenvoudig inspiratie opdoen en een goede keuze maken uit het assortiment. In de showroom van Henken Sierbestrating en onze productcatalogus is uiteraard van alles te vinden over de verlichting van in-Lite®. Deze nieuwe online adviestool biedt aanvullende sfeerbeelden en toelichting.

Naar de in-Lite® product advisor

Kom ons kunstgras voelen...

Dat Royal Grass er natuurlijk uitziet is wel duidelijk, maar kom eens voelen in onze showruimte. Royal Grass® heeft als enige een V-vorm zoals natuurlijk gras dat ook heeft. Het is zeer veerkrachtig en heeft een sterke ondergrond. Voor alle soorten kunstgras van Royal Grass® geldt dat de allerbeste grondstoffen gebruikt worden. Hierdoor wordt de oorspronkelijke natuurlijke uitstraling heel lang bewaard.

Meer productinformatie.

Marlux tegels voor iedere sfeertuin

Henken Sierbestrating levert tegels van Marlux in vele gedaanten. Voor elke sfeer is er een oplossing. Bekijk ons assortiment online.

Gebakken klinkers van Vandersanden

Henken Sierbestrating levert sinds jaar en dag stenen van Vandersanden. We hebben het assortiment even op onze site gezet voor de nodige inspiratie. Kom kijken en voelen in onze showroom en voor aanvullende informatie.

Bekijk assortiment

EVO, de nieuwe lampenlijn van in-Lite

Een nieuw productlijn van in-Lite verlichting: EVO. Een premium quality productlijn met de beste LED's. EVO staat symbool voor de (licht)evolutie die ons bedrijf heeft doorgemaakt en is een premium quality productlijn met de beste LED's.

Lees verder...

Groen Grijs Event 2018

Speciaal voor hoveniers en GWW'ers vindt het event Groen Grijs 2018 plaats. Leveranciers in de groene en grijze sector zorgen voor een ontspannen en gezellig middag. Uiteraard is ook Henken Veenendaal hier aanwezig.

 

Meer informatie is te vinden op www.groengrijs.eu.

GeoCeramica® van MBI wint designprijs

Jaarlijks wordt de Red Dot Design Award uitgereikt. MBI heeft met haar GeoCeramica® gewonnen. GeoCeramica is revolutionair. Een keramische tegel op een sterke betonnen drager. De mooie Italiaanse uitstraling van een keramische tegel met de voordelen van een betontegel.

Lees verder...

Onze showtuin is er klaar voor

Met het mooie weer van de laatste weken is het goed dat Henken qua showtuin klaar is voor het seizoen! Niet alleen voor de particulier. Ook de professionele verwerker doet inspiratie op in onze showtuin.

Lees verder...

Nieuwe bedrijfsauto

We zijn graag en vaak onderweg met ons grote materieel, maar soms is kleiner transport handig. Voor de snelle klussen en service gebruiken we nu onze nieuwe bedrijfsauto. Om dit ook te laten zien hebben we ons logo er op gezet.

Virtuele tour met in-Lite®

De verlichting van in-Lite® maakt uw tuin compleet. Henken Sierbestrating beschikt niet alleen over voorraad, leversnelheid en ervaren adviseurs. U kunt nu in de showroom een virtuele tour maken langs verschillende soorten verlichting. Ervaar het verschil tussen dag en nacht.

Lees verder...

Marlux Forest: tegels met de look van hout

Henken Sierbestrating heeft een compleet assortiment bestratingsmaterialen, waaronder de Forest tegel van Marlux. De look van verweerd hout, maar dan met de voordelen van maatvastheid, geen mosgroei of gladheid. Marlux impregneert tegels. Hierdoor heeft u minder onderhoud.

Lees verder...

Natuursteen van Henken

Henken Sierbestrating heeft naast beton, gebakken, kunstgras en hout ook een mooi assortiment natuursteentegels. Bekijk ons assortiment.

Nieuwe website Henken Sierbestrating online

Voorafgaande aan de beurs Infra Tech, gericht op onze klanten in de grond-, weg- en waterbouw, hebben we ook de productdatabase voor de particuliere afnemers online gezet. Graag laten we u kennismaken met de omvang van onze mogelijkheden. Doe inspiratie op en bezoek onze showroom om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden voor uw nieuwe tuin.

Bekijk onze productdatabase

Nieuwe uitstraling wagenpark

Trots zijn we op de nieuwe uitstraling van ons wagenpark. De eerste Volvo met trailer is inmiddels afgeleverd.

Lees verder...

Topproduct: Oud Hollandse tegels

Oud Hollandse tegels geven uw project een geweldige uitstraling. Henken levert vele formaten en kleuren en mag zich wel specialist noemen op dit vlak.

Lees verder...

Nieuwe parkeerplaatsen voor The Maxx

Henken Infra levert bestrating voor de nieuwe avontuurboulevard The Maxx in Veenendaal. Vanaf december beschikken zij over 140 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Kom voelen in onze showroom

Henken Sierbestrating beschikt over een zeer uitgebreide keuze in natuurlijke toeslagmaterialen zoals grind, split en natuursteenkeien. 

Lees verder...

Nieuwe website met productdatabase

Gebr. Henken presenteert een nieuwe website met productdatabase. We zijn gestart met ons professionele assortiment. De sierbestrating volgt in de tweede helft van dit jaar. Producten voor grond-, weg- en waterbouw kunnen worden gezocht, waarbij voor elke schakel in het bouwproces informatie beschikbaar is. Met andere woorden: architect, aannemer, opdrachtgever, afdeling onderhoud en eindgebruiker worden bediend. Daarnaast hebben we een begin gemaakt met het inrichten van een referentiedatabase voor de nodige inspiratie.

Lees verder...

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Sierbestrating in de beste handen

Henken Sierbestrating beschikt over het grootste assortiment, professionele adviseurs, ruime referenties en inspiratievoorbeelden en een netwerk waar uw project van profiteert. Ons assortiment vormt circa 80% van de Nederlandse bestratingsmarkt!

Inspiratie gevonden op onze website? Kom langs in onze showroom voor meer.

footer-sierbestrating

Henken

Over ons

Nieuws

Henken Infra

Henken Transport

Producten

MBI tegels

Marlux tegels

Oud Hollands

Natuursteen

Verlichting

Kunstgras

Hout en composiet

Alle producten

Inspiratie

Referenties (infra)

Showroom

 

 

Openingstijden showroom
ma-vr - 7.00 tot 17.00 uur

za - 8.00 tot 16.00 uur (mrt t/m okt)
za - 8.00 tot 12.00 uur (nov t/m feb)

Contact

Contact

Offerte

Route

Leveringsvoorwaarden

 

Kernreactorstraat 26
3903 LG Veenendaal

tel. (0318) 51 21 76
fax (0318) 54 15 20