Infra
Transport
Sierbestrating

EVO, de nieuwe lampenlijn van in-Lite

Een nieuw productlijn van in-Lite verlichting: EVO. Een premium quality productlijn met de beste LED's. EVO staat symbool voor de (licht)evolutie die ons bedrijf heeft doorgemaakt en is een premium quality productlijn met de beste LED's.

Lees verder...

Groen Grijs Event 2018

Speciaal voor hoveniers en GWW'ers vindt het event Groen Grijs 2018 plaats. Leveranciers in de groene en grijze sector zorgen voor een ontspannen en gezellig middag. Uiteraard is ook Henken Veenendaal hier aanwezig.

 

Meer informatie is te vinden op www.groengrijs.eu.

Henken zoekt medewerkers met passie!

Wegens groei en positieve ontwikkelingen in de markt zoekt Henken nieuwe medewerkers. Ons team steekt de handen uit de mouwen, ook op zaterdag. Wij zijn een familiebedrijf met ambitie en een platte organisatie. Pas je daarin? Kijk dan rond op onze website, bezoek onze showroom of neem contact op met Robert Henken voor meer informatie. Solliciteer direct via info@henken.nl.

Download de vacatures in PDF

 

Lees verder...

Vakantieperiode

Uiteraard kunt u ons de hele zomer bereiken. Tijdens de vakantieperiode, van zaterdag 22 juli t/m zaterdag 12 augustus gelden echter onderstaande openingstijden. Voor wie er aan toe is: goede vakantie gewenst namens Henken!

Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur

GeoCeramica® van MBI wint designprijs

Jaarlijks wordt de Red Dot Design Award uitgereikt. MBI heeft met haar GeoCeramica® gewonnen. GeoCeramica is revolutionair. Een keramische tegel op een sterke betonnen drager. De mooie Italiaanse uitstraling van een keramische tegel met de voordelen van een betontegel.

Lees verder...

Onze showtuin is er klaar voor

Met het mooie weer van de laatste weken is het goed dat Henken qua showtuin klaar is voor het seizoen! Niet alleen voor de particulier. Ook de professionele verwerker doet inspiratie op in onze showtuin.

Lees verder...

Nieuwe bedrijfsauto

We zijn graag en vaak onderweg met ons grote materieel, maar soms is kleiner transport handig. Voor de snelle klussen en service gebruiken we nu onze nieuwe bedrijfsauto. Om dit ook te laten zien hebben we ons logo er op gezet.

Virtuele tour met in-Lite®

De verlichting van in-Lite® maakt uw tuin compleet. Henken Sierbestrating beschikt niet alleen over voorraad, leversnelheid en ervaren adviseurs. U kunt nu in de showroom een virtuele tour maken langs verschillende soorten verlichting. Ervaar het verschil tussen dag en nacht.

Lees verder...

Marlux Forest: tegels met de look van hout

Henken Sierbestrating heeft een compleet assortiment bestratingsmaterialen, waaronder de Forest tegel van Marlux. De look van verweerd hout, maar dan met de voordelen van maatvastheid, geen mosgroei of gladheid. Marlux impregneert tegels. Hierdoor heeft u minder onderhoud.

Lees verder...

Natuursteen van Henken

Henken Sierbestrating heeft naast beton, gebakken, kunstgras en hout ook een mooi assortiment natuursteentegels. Bekijk ons assortiment.

Nieuwe website Henken Sierbestrating online

Voorafgaande aan de beurs Infra Tech, gericht op onze klanten in de grond-, weg- en waterbouw, hebben we ook de productdatabase voor de particuliere afnemers online gezet. Graag laten we u kennismaken met de omvang van onze mogelijkheden. Doe inspiratie op en bezoek onze showroom om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden voor uw nieuwe tuin.

Bekijk onze productdatabase

Nieuwe uitstraling wagenpark

Trots zijn we op de nieuwe uitstraling van ons wagenpark. De eerste Volvo met trailer is inmiddels afgeleverd.

Lees verder...

Topproduct: Oud Hollandse tegels

Oud Hollandse tegels geven uw project een geweldige uitstraling. Henken levert vele formaten en kleuren en mag zich wel specialist noemen op dit vlak.

Lees verder...

Nieuwe parkeerplaatsen voor The Maxx

Henken Infra levert bestrating voor de nieuwe avontuurboulevard The Maxx in Veenendaal. Vanaf december beschikken zij over 140 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Kom voelen in onze showroom

Henken Sierbestrating beschikt over een zeer uitgebreide keuze in natuurlijke toeslagmaterialen zoals grind, split en natuursteenkeien. 

Lees verder...

Nieuwe website met productdatabase

Gebr. Henken presenteert een nieuwe website met productdatabase. We zijn gestart met ons professionele assortiment. De sierbestrating volgt in de tweede helft van dit jaar. Producten voor grond-, weg- en waterbouw kunnen worden gezocht, waarbij voor elke schakel in het bouwproces informatie beschikbaar is. Met andere woorden: architect, aannemer, opdrachtgever, afdeling onderhoud en eindgebruiker worden bediend. Daarnaast hebben we een begin gemaakt met het inrichten van een referentiedatabase voor de nodige inspiratie.

Lees verder...

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Sierbestrating in de beste handen

Henken Sierbestrating beschikt over het grootste assortiment, professionele adviseurs, ruime referenties en inspiratievoorbeelden en een netwerk waar uw project van profiteert. Ons assortiment vormt circa 80% van de Nederlandse bestratingsmarkt!

Inspiratie gevonden op onze website? Kom langs in onze showroom voor meer.

footer-sierbestrating

Henken

Over ons

Nieuws

Henken Infra

Henken Transport

Producten

MBI tegels

Marlux tegels

Oud Hollands

Natuursteen

Verlichting

Kunstgras

Hout en composiet

Alle producten

Inspiratie

Referenties (infra)

Showroom

 

 

Openingstijden showroom
ma-vr - 7.00 tot 17.00 uur

za - 8.00 tot 16.00 uur (mrt t/m okt)
za - 8.00 tot 12.00 uur (nov t/m feb)

Contact

Contact

Offerte

Route

Leveringsvoorwaarden

 

Kernreactorstraat 26
3903 LG Veenendaal

tel. (0318) 51 21 76
fax (0318) 54 15 20