Infra
Transport
Sierbestrating

Zaterdag 23 september gesloten

Henken is zaterdag 23 september de hele dag gesloten.

Vakantieperiode

Uiteraard kunt u ons de hele zomer bereiken. Tijdens de vakantieperiode, van zaterdag 22 juli t/m zaterdag 12 augustus gelden echter onderstaande openingstijden. Voor wie er aan toe is: goede vakantie gewenst namens Henken!

Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur

Vacature: terreinmedewerker/heftruckchauffeur

Henken levert bestratingsmaterialen voor de professionele en particuliere markt. Goede contacten, ervaring en eigen transport maken ons tot de partner van vele hoveniers, stratenmakers, wegenbouwers en particulieren. Omdat wij groeien en onze relaties goede service willen bieden, zijn wij op korte termijn op zoek naar een terreinmedewerker/heftruckchauffeur.

Lees verder...

Grondstofbunkers Tata Steel

Henken Infra mocht voor aannemer Kreeft stapelblokken leveren bij Tata Steel. Met de stapelblokken of megablokken werden, op basis van de bekende bouwsteentje voor kinderen, grondstofbunkers gebouwd. Stapelblokken hebben zijn zwaar, maar eenvoudig te hergebruiken mocht dit nodig zijn. Hierdoor hebben ze een hoge restwaarde. Henken Transport verstaat de kunst van het vervoeren én plaatsen van de elementen! Bedankt Dennis Kreeft voor de foto.

Onze showtuin is er klaar voor

Met het mooie weer van de laatste weken is het goed dat Henken qua showtuin klaar is voor het seizoen! Niet alleen voor de particulier. Ook de professionele verwerker doet inspiratie op in onze showtuin.

Lees verder...

Nieuwe bedrijfsauto

We zijn graag en vaak onderweg met ons grote materieel, maar soms is kleiner transport handig. Voor de snelle klussen en service gebruiken we nu onze nieuwe bedrijfsauto. Om dit ook te laten zien hebben we ons logo er op gezet.

Compleet in gebakken stenen

Op onze website zijn de stenen van HUWA Vandersanden en Bylandt te vinden. Henken Infra levert daarnaast ook stenen van Wienerberger, RDI en bijvoorbeeld Van de Moortel. Ook op gebied van sierbestrating beschikken wij over verschillende mogelijkheden.


Natuursteen van Henken

Henken Sierbestrating heeft naast beton, gebakken, kunstgras en hout ook een mooi assortiment natuursteentegels. Bekijk ons assortiment.

Infra Relatiedagen 2017

Inmiddels zijn wij een vertrouwde stand op de Infra Relatiedagen. Graag begroeten wij onze relaties en geïnteresseerden in de Hardenbergse evenementenhal. Uiteraard laten we graag zien wat Henken Infra allemaal te bieden heeft, inclusief onze nieuwe productdatabase voor zowel infra als tuin en landscaping.

Lees verder...

Bedankt voor uw bezoek

Wat ons betreft was de Infra Tech een succes. We hebben kunnen bijpraten met vele relaties en nieuwe contacten opgedaan. Onze nieuwe naam Henken Infra werd woensdagmiddag met een glas bubbels en een oester officieel geïntroduceerd. Daarnaast konden we op gebied van sierbestrating onze nieuwe online productdatabase presenteren.

Lees verder...

Nieuwe website Henken Sierbestrating online

Voorafgaande aan de beurs Infra Tech, gericht op onze klanten in de grond-, weg- en waterbouw, hebben we ook de productdatabase voor de particuliere afnemers online gezet. Graag laten we u kennismaken met de omvang van onze mogelijkheden. Doe inspiratie op en bezoek onze showroom om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden voor uw nieuwe tuin.

Bekijk onze productdatabase

Nieuwe uitstraling wagenpark

Trots zijn we op de nieuwe uitstraling van ons wagenpark. De eerste Volvo met trailer is inmiddels afgeleverd.

Lees verder...

Topproduct: Oud Hollandse tegels

Oud Hollandse tegels geven uw project een geweldige uitstraling. Henken levert vele formaten en kleuren en mag zich wel specialist noemen op dit vlak.

Lees verder...

Nieuwe parkeerplaatsen voor The Maxx

Henken Infra levert bestrating voor de nieuwe avontuurboulevard The Maxx in Veenendaal. Vanaf december beschikken zij over 140 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Stapelblokken als afvalopslag

In opdracht van Hendrikse Wegenbouw uit Soest mochten wij vele vrachten stapelblokken leveren en plaatsen.

Lees verder...

Henken Infra als gids

Op gebied van geleiding voor slechtzienden biedt Henken Infra een compleet assortiment.

Lees verder...

Genereer uw RAW-bestekomschrijving

Met de bestekservice van Henken Infra genereert u in enkele stappen uw gewenste bestektekst. 

Lees verder...

Nieuwe website met productdatabase

Gebr. Henken presenteert een nieuwe website met productdatabase. We zijn gestart met ons professionele assortiment. De sierbestrating volgt in de tweede helft van dit jaar. Producten voor grond-, weg- en waterbouw kunnen worden gezocht, waarbij voor elke schakel in het bouwproces informatie beschikbaar is. Met andere woorden: architect, aannemer, opdrachtgever, afdeling onderhoud en eindgebruiker worden bediend. Daarnaast hebben we een begin gemaakt met het inrichten van een referentiedatabase voor de nodige inspiratie.

Lees verder...

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Totaalconcept voor de infra

Henken Infra biedt een uniek totaalconcept voor de grond-, weg- en waterbouw. De combinatie van een groot assortiment en netwerk, ervaren adviseurs en eigen transport maakt ons flexibel en bewust van kwaliteit, prijs en milieu.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op!

footer-infra

Henken

Over ons

Nieuws

Henken Sierbestrating

Henken Transport

Producten

Betonstraatstenen

Tegels

Betonbanden

Gebakken bestrating

Agro en industrie

Landscaping en design

Straatmeubilair

Verkeersveiligheid

Referenties

Referenties

Contact

Contact

Offerte

Route

Leveringsvoorwaarden

 

Kernreactorstraat 26
3903 LG Veenendaal

tel. (0318) 51 21 76
fax (0318) 54 15 20